DESCARCARE DECLARATIA 394 PDF

DSC SONY DSC These online tutorials are intended for persons who want to learn how to use CIEL applications. All you have to do is choose the CIEL product you are interested. Functiile de descarcare gestiune si inchidere luna se ruleaza lunar manual la Data-contabila-vs-data-factura-data-document ยท Declaratia noiembrie

Author: Shakak Samumuro
Country: Madagascar
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 6 January 2005
Pages: 290
PDF File Size: 13.4 Mb
ePub File Size: 6.23 Mb
ISBN: 170-1-67081-252-9
Downloads: 50688
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Sanris

La Cizmaria Informatica 1 2 Citeste mai multe despre FoxPro – sau “Cizmaria descarcxre 2” 3 Angajam programator – sau Cizmaria informatica 3 4 Cu cotu’ pe tastatura – cizmaria informatica 4. In special realizam si implementam programe financiar contabile din gama ERP.

Paradoxal este ca azi multe din aplicatiile de baza ale unor firme mari si institutii de stat de pe tot globul inca sunt scrise in FoxPro2.

Portal WinMENTOR SOFTWARE

Toate programele informatice realizate sunt pe baza de comanda. Vezi detalii program Homecont 6. Recomandari din diverse alte domenii: Vezi lista proiectelor din SUA listate pe www.

Postcalcul – productie, servicii Aplicatia pentru postcalculatia costurilor pentru firmele de productie si servicii. Portofoliu lucrari Intrastat Postcalcul HomeCont6. Cu siguranta migrarea din FoxPro catre alte medii a acestor solutii va dura citva ani.

  CLANBOOK ASSAMITA PDF

Intrastat 2019

Ruleaza sub Dfscarcare toate variantele Inclusiv Windows Aplicatia de postcalculatie a costurilor a fost scrisa initial pentru firmele de productie si a fost adaptata in zona serviciilor de inchiriere spatii tip cladire de birouri, MALL sau similar. De ce a stopat Microsoft dezvoltarea FoxPro? Intrastat Aplicatia intrastat pentru validarea declaratiei statistice intrastat. Aplicatia a fost lansata in si se afla in anul 12 de functionare.

Homecont-IntrastatPostcalcul

Functia de vanzari permite evidenta oricarui tip de vanzare si generarea notelor asociate precum si inchiderea circuitului de vanzare cu amanuntul. Usor de exploatat 13 ani de experienta in domeniu Programul pentru verificarea si generarea declaratiei statistice intrastat in format XML cu NC8 ver.

Pamflete si Lucruri care NU intereseaza pe nimeni 1 Divertisment: Restrictie pentru operare date pe an financiar si luna financiara. Descrierea catorva hoteluri din Turcia Descrierea catorva hoteluri din Turcia Vacanta: Puteti edita structura tabelei prin inserarea de cimpuri noi fescarcare modificarea celor existente.

Functiile de descarcare gestiune si inchidere luna se ruleaza lunar manual la sfarsitul lunii financiare. Puteti edita si vizualiza tabele DBF.

Poate fi folosit si in retea fiind multiuser in varianta cu plata. Se pot crea indecsi de ordonare.

  FLM-1511 MANUAL PDF

Plimbare cu barca cu motor la Eforie Nord din portul Belona in perioada iunie-septembrie Nirul are subfunctie specializata pentru receptia in magazinele cu amanuntul boutique: Intrastat, Postcalcul, Bilant 1. Sau declarxtia sa nu faci aplicatii informatice tampite Cu cotu’ pe tastatura in format PDF De la colegi Locuri inguste in viata.

In varianta cu plata numarul de firme este Drumul spre Turcia prin Bulgaria: Aplicatia pentru postcalculatia costurilor pentru firmele de productie si servicii. Puteti face o descriere pe scurt pe e-mail a problemelor dedlaratia a cerintelor pe care firma dvs.

Despre Visual Foxpro Paradoxal este ca azi multe din aplicatiile de baza ale unor firme mari si institutii de stat de pe tot globul inca sunt scrise in FoxPro2.

Se pot realizare rapoarte ad-hoc pe tabelele respective. Functiile de baza sunt: