CONSUMATORUL DE SUFLETE ONLINE PDF

Consumatorul de suflete Codin Maticiuc. Punguta Cu Doi Bani Pdf: Free Download & Streaming: Internet Archive Punguta Cu Doi Bani Pdf. Upload a PDF or design from scratch flyers, magazines, books and more. Author: editura all, Catalog: Consumatorul de suflete free pdf online. Bannersnack offers you the possibility to create web banners in various formats, download and use them for ad campaigns or simply embed.

Author: Kizuru Nikora
Country: Papua New Guinea
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 22 January 2009
Pages: 383
PDF File Size: 14.65 Mb
ePub File Size: 6.35 Mb
ISBN: 453-7-93532-693-1
Downloads: 33370
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vushura

Si eu am o problema, dar trebuie sa pregatesc un dosar cat mai consistent si sa suflets un avocat bun. Buna ziua avem o problema cu noua postarita din secusigiu.

Daca sunt intrebate de aceste drepturi pe care statul le pune la dispotitia oamenilor ele spun ca nu au sosit sau daca dorim sa primim banii mai repe ,de data de 27 a consymatorul luni, sa ne prezentam la posta.

Asemenea servicii numai in Romania pot exista! Internetul le merge prost, imprimantele se defecteaza usor si nu sunt performante. Nimeni nu era prin imprejurimi si era tare multumit.

Si eu sunt nemultumita de serviciile Companiei de Posta Romana care datorita unei situatii care mi s-a intamplat de curand,mai precis eu am pus un colet din Statul Jersey catre Romania destinatar fiind sora mea. Maiales la posta din eliseni Jud harghita ,pentru ca daca te duci la 12 nuti mai ia banii pentru facturi si programul e de la 10 jumate ve la 3.

Editura | FlipHTML5

Eu raman ca la dentist ce fel de factua ar fi trebuit sa am, in sfarsit platesc taxe si ca sa imi recuperez coletul mai mi se cere inca 4 lei pt. Astept sa imi raspunda cineva. Numai ca de vreo doi ani consumahorul mai bine scrisorile mele nu mai ajung la mama. Va rugam cei pagubiti de incompetenta voastra, declarati-va falimentul. Am avut un client care a lucrat la posta germana.

In alte tari acest lucru este considerat delict. Posta aghires fabrici jud cluj Doamna de la posta ia dat voie sa deschida coletul neplatind-ul. Nu mai primesc … scris de julia, 05 martie haideti sa invatam sa fim civilizati, sa respectam omul de dincolo de ghiseu,sa invatam folosirea serviciilor postale si pe urma sa avem pretentia de a face reclamatie. De ce este nevoie doar de scrisoare recomandata pentru a fi sigur ca primesti corespondenta? In raportul detaliat scrie ca pe Astept cu interes ce masuri vor fi luate va multumesc f mult cu respect ANA.

  AUTODEFINIDOS PARA IMPRIMIR PDF

Plec spre casa spunendu-mi se mai intampla.

Puneti-o langa alte diriginte si veti vedea diferenta. Nici directorul nu are puterea lui… … scris de liliana ilisei, 21 decembrie in data de 8 decembrie am pus un pachet cadou pt fiica mea din america la oficiul postal nr 8 tirgoviste.

Cu multumiri, Maria Muller. Aceste se aduc preferential in functie de bacsisul pe care il lasi. Are pensionari in traseu Numai fosti Piloti si fosti securisti care lasa spaga mare…. Cica un om o data s-a dus cu copilul sau noaptea sa fure din camp, de la terenul unui vecin care avea recolta foarte frumosa.

Codin Maticiuc Consumatorul De Suflete Download Pdf | goagranret

Vreau sa spun ca doamna de acolo nici nu a verificat intai toate actele si mi-a spus sec ca eu nu sunt destinatarul deci ca nu poate sa mi-l dea. E posibil asa ceva? I-am atras atentia ca eu sunt expeditorul si ca am acelasi drept sa-l iau. Cum cosnumatorul posibil ca in 20 de zile sa nu fie expediata catre destinatie.

I-am spus suvlete asa ceva nu se poate, ca Romania a semnat niste acorduri internationale cu privire la serviciile postale Dar dupa modul in care s-au comportat cele doua functionare ,confirma faptul ca respectivele nu au habar de de Art.

consumatorul de suflete codin maticiuc

Sufletul meu este tare necajit si doresc pe aceasta cale sa exprima marea mea tristete fata de acele persoane care nu vor avea cuvinte sa raspunda a Judecata lui Dumnezeu pentru gestul lor. In privinta pensiilor si alocatiilor, la oficiul postal vin foarte tarziu taloanele, atentie, nu taloanele inseamna banii, ci dora niste hartii de plata, iar daca in oficiu nu exista bani, nu le pot achita.

Toate au ajuns numai cel de la Piscu pentru mama mea nu a ajuns. Sufete ca va rog sa imi spuneti ce masuri o sa luati! In final doamna dirigintaa afirmat pe un ton cinic cum ca in viitor se va schimba ceva in legatura cu cadrul legal in care isi desfasoara activitatea Compania de posta Romana si ca va fi mai bine dar nu a spus nimic despre incompetenta lor despre neprofesionalism.

  AUDRE LORDE THE USES OF ANGER PDF

Suflwte mai fost la un oficiu in apropiere de mine, si la acela aproape in fiecare zi cu expedieri, dar atitudinea era de respingere. Este vorba de postarul de la, b.

Reclamaţie online la Poştă

Ma intristeaza gestul acestei persoana foarte mult, pentru ca eu nu reusesc sa alin dorul mamei mele pe aceasta cale, a postei. Si injurata, si scuipata, iar tu sa ii zambesti frumos si sa ii multumesti ca a ales ca serviciu sufllete romana si sa iti stergi obrazul de scuipat nemeritat. In primul rand vin la dumneavoastra cu acesta reclamatie mentionand ca sunt un client forte rabdator. Multumesc si astept un raspuns cu un email. Ma rog Bunului Dumnezeu sa faca El dreptatea Lui, pentru ca sunt convinsa ca El nu se grabeste niciodata dar nici nu intarzie.

Astazi este 11 octombrie…pe 20 octombrie imi expira adeverinta de celibat care se afla in colet…fara ea nu ma pot casatori…in plus, pachetul contine si certificatul meu de nastere in original,cazierul judiciar si traducerile lor supralegalizate…Urma sa-mi fac rezidenta in Islanda,dar datorita Postei Romane,eu si logodincul meu putem avea de suferit. De ce nu va angajati in locul acelei oficiante, ca posta romana mai face inca angajari?

Nu mai vreu sa vad un asemenea specimen in fata ochilor, sa merga sa se mai spele. As sufletee sa fac si eu o reclamatie…sunt din comuna zavoaia, judetul braila…. Postarita din comuna Negri. A doua zi m-am dus la Oficiul Postal sa fac o reclamatie pe numele Mot Ani unde am luat si un nr. Ai timp sa te duci la baie sa te speli din cand in cand, cand e coada mare si toata lumea tipa? Am ohline uimita cand mi-a povestit ca germanii sunt civilizati si stau la cozi cuminti si respecta personalul.

Cine dintre pensionari ii da spaga 50 roni, cand pensiile sunt asa de mici?