CARTEA BARBATULUI OSHO PDF

Cartea despre . Această carte este dedicată tuturor femeilor. .. Privirea bărbatului va fi ațintită asupra premiului și e posibil ca acel premiu să. Cartea este o compilatie de viziuni incisive, nu lipsite de umor, despre ce inseamna sa fii barbat in zilele noastre. Osho arata multiplele roluri pe care barbatul. Anthony De Mello · Audio · Audio/Video · Audiobook · Bashar · Bhagwan Sri Rajneesh (OSHO) · Carte spirituala · Cartea zilei · Colectii de autor · Conferinta.

Author: Vudonris Kazilar
Country: Belgium
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 8 December 2013
Pages: 114
PDF File Size: 11.62 Mb
ePub File Size: 1.87 Mb
ISBN: 980-2-82046-997-2
Downloads: 75325
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kezahn

Misterul dispare din cauza ca ai ideea ca cunofti. Peste tot vedea numai conspiratori care voiau sa puna mana oshk el, sa-1 duca la inchisoare fi sa-1 bata.

Calea barbatului superior

Drogurile nu le dau realitatea. Este experienta poetilor, pictorilor, dansatorilor. Eu n-am nici o legatura cu asta. Intelectul habar n-are de scopuri. Dar depinde de noi daca facem din el o turbulenta sau o piatra de pus piciorul.

Dar cand fezi pe ceva, nu mai e nevoie sa-ti mifti picioarele. Preotii, care sunt impotriva sexului, sunt impotriva mea, iar oamenii care exploateaza sexul – Playboy, Stern fi alte mii de reviste din toata lumea – sunt fi ei impotriva mea.

De unde capata ele energia? Ea devine posibila numai daca iti vindeci ochii, numai daca vezi. Copilul are calitatea necunoafterii, inocenta. Insa m-a recunoscut fi a spus: Pentru ca ambele sunt la fel, carrea loaie ca 19 IN T U IT IA functioneaza la niveluri diferite – una functioneaza la nivel spiritual, celalalt functioneaza la nivel material.

  GANDHI RACHEL BLADON PDF

El este complet lipsit de aspecte pozitive sau negative. Daca nu vreau sa-1 folosesc, n-are nici putere asupra mea.

RAMTHA. CARTEA ALBA – Autor: Ramtha | adevarultevaelibera

Ele seamana fi totufi sunt departe una de cealalta. Intuitia poate fi simtita de intelect – poti sa bagi de seama ca s-a intamplat ceva – dar nu poate fi explicata, pentru ca explicarea are nevoie de cauzalitate.

Instinctul barbatlui a l corpului —grosierul; iar intuitia e a sufletului —subtilul. Cand te duci la plimbare id folosefti picioarele. De asta toate religiile prescriu postul ca disciplina religioasa foarte importanta.

Instinctul este fizic —este trecutul tau, bazat pe experienta a milioane ilc ani, infailibil, el nu grefefte niciodata, fi face in tine minuni de care nici macar nu efti conftient.

Osho – Intuitia

dartea Un uriaf irlandez la vreo doi metri s-a ridicat fi, aplecandu-se amenintator asupra lui, a spus: El nu vrea sa admita superiorul, il neaga, spune: Daca efti foarte atent, deci daca efti foarte conftient, exista posibilitatea ca subconftientul sa nu poata patrunde ca sa coplefeasca mintea conftienta.

El are o procedura, o metodologie. Care condamna continuu sexul.

Ea n-are iin otro —trebuie s-o faca. Era Dumnezeul Suprem de neatins, misterul ultim, cauza tuturor lucrurilor. Un calugar care n-a atins o femeie, care n-a vorbit cu o femeie, care nu ftie nimic despre femei, e mai cxrtea pericolului de a cadea prada instinctelor decat un barbat care a trait cu femeile, a vorbit cu ele, fi s-a simtit la fel de in largul lui ca fi cu orice barbat. Iar eu am sa iau mai tarziu inapoi cele cinci mii de rupii. Cand sufletul actioneazd spontan, asta se numefte intuitie.

  CCNP SECURITY FIREWALL 642-618 OFFICIAL CERT GUIDE PDF

Si cine era Dumnezeul Necunoscut?

Nu e nimic grozav, este pur fi simplu o atracde instinctiva – hormonii sunt atrafi de hormonii opufi. Intelectul este de folos!

Dupa o ora, iese din carciuma fi ifi gasefte calul vopsit in verde aprins. Meditatia este starea de a nu cunoafte. Cunoafterea este esentialmente schizofrenica; ea creeaza o sciziune fi apoi nu mai exista cale de umplere a golului. Exista lucruri foarte importante pentru care nu e nevoie deloc de intelect.

Crearea propriei csrtea se numefte imaginade – asta este facultatea de a visa. De ce sa le mifc? I ‘entrul nu e al tau, nu e al meu; centrul e universal. Cunoafterea e posibila chiar fi daca efti orb. Caile ar putea fi ciudate, insa intelectul e in slujba ta: D e asta toate religiile condamna instinctul.